BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási drágulás jön a YouTube-nál, de nem kell mindenkinek megijednie

Durva áremelést jelentett be a YouTube: körülbelül 78 százalékkal drágítja meg az egyik szolgáltatását, de ez nem mindenkire vonatkozik majd.

Október 6-tól 2690 forint helyett 4790 forintot kell fizetnie azoknak, akik YouTube Prémiumot használnak. A cég a drágulással kapcsolatban azt írta, hogy meg kellett emelniük az árat „annak érdekében, hogy továbbra is el tudják látni feladatukat”.

Youtube,Social,Media,Video,Streaming,Application,On,Iphone.,Youtube,App
Fotó: Shutterstock

„Az ilyen döntések meghozatala sohasem könnyű számunkra, 

a módosítás azonban lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszük a Premium szolgáltatást, és támogassuk a YouTube-on általad nézett alkotókat és előadókat” – olvasható a cég tájékoztatójában.

A körülbelül 78 százalékos áremelés azonban nem mindenkire vonatkozik: a Világgazdaság egyik olvasója arról számolt be, hogy a YouTube-tól kapott értesítés szerint 

a korábbi 1790 forintos prémium-előfizetését 2390 forintra emelik októbertől, tehát körülbelül 33 százalékkal lesz drágább.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.