BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megállapodott egymással a Revolut és a Sziget

A Revolut 2025-ben is a Sziget hivatalos banki és fizetési partnere lesz. A 2024-es sikerek után a két fél örömmel jelentette be, hogy együttműködésük jövőre is folytatódni fog, a Revolut rendezvényei pedig ugyanúgy jelen lesznek.

A Revolut bejelentette, hogy 2025-ben is folytatja partnerségét a Sziget Fesztivállal, és ismét a rendezvény hivatalos banki és fizetési partnere lesz. A 2024-es sikeres integráció után a Revolut Pay továbbra is zökkenőmentes és biztonságos fizetési megoldásokat kínál majd, lehetővé téve a gyors tranzakciókat közvetlenül a Revolut-alkalmazáson keresztül, hogy a fesztiválozók még inkább a bulira koncentrálhassanak.

A Revolut 2025-ben is folytatja együttműködését a Szigettel
A Revolut 2025-ben is folytatja együttműködését a Szigettel / Fotó: Balogh Zoltán

A Revolut Pay sikeres integrációját követően a 2024-es Sziget Fesztiválon, ahol több mint 25 ezer tranzakció és 2,3 milliárd forint értékű fizetés történt, a Revolut 2025-ben is szorosan együtt fog működni a fesztivállal, hogy továbbra is egyszerű és biztonságos fizetési élményt nyújtson. A Revolut Pay segítségével a fesztiválozók gyors és egyszerű fizetéseket végezhetnek közvetlenül a Revolut-alkalmazáson keresztül, amely minden tranzakciót zökkenőmentessé és biztonságossá tesz.

A 2024-ben debütáló Revolut Színpad, ami a fesztivál második legjelentősebb színpada és legnagyobb építménye volt, 5700 négyzetméteres alapterülettel, ismét híres fellépőkkel várja a közönséget. Nemzetközi és helyi sztárok lépnek fel, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak a fesztiválozóknak. 2024-ben közel 400 000 ember látogatott el a Szigetre, ahol olyan előadók léptek fel a Revolut színpadán, mint Joost Klein, Big Thief, Fontaines D.C., Marc Rebillet, L’Impératrice, Aurora, MØ, Crystal Fighters, Barry Can’t Swim és Four Tet.

A Revolut Bank of Play koncepcióval összhangban a Revolut Stand 2025-ben is visszatér a Sziget Fesztiválra, 

ahol a Szitizenek izgalmas nyereményeket szerezhetnek. A legutóbbi fesztiválon több mint 6000 fesztiválozó vett részt a Revolut Stand Play-TM aktivitásán, ahol sokan közülük különleges díjakat nyertek, például 1000 eurós kuponokat a Sziget Fesztiválra, Sziget 2024 VIP upgrade-eket, exkluzív merch-et, backstage-belépőket, Sziget 2025 VIP-jegyeket és 12 hónapos Revolut Ultra tagsági próbaidőszakot.

A Szigeten fontos mérföldkövet ünnepelt a Revolut

A Sziget Fesztiválon ünnepelte a legújabb mérföldkövét a magyarországi Revolut – a vállalat elérte hazánkban az 1,5 milliós ügyfélszámot. A cégnek idén saját színpadot dedikáltak a Szigeten, ez a Revolut Színpad. A Revolut az elmúlt egy évben bővítette magyar ügyfélkörét félmillió emberrel. Amikor tavaly bejelentették az együttműködést a Szigettel, a pénzügyi appnak még éppen csak egymillió felhasználója volt hazánkban. Az ügyfélkör éves alapon 53 százalékkal nőtt.

A Revolut és a Sziget célja, hogy új megoldásokkal javítsák a fesztiválélményt, így 2025 igazán izgalmasnak ígérkezik mind a meglévő Revolut-felhasználók, mind az új ügyfelek számára.
„Az egyik legnagyobb európai fesztivállal, a Szigettel, való együttműködés természetes lépés volt a Revolut számára. Nagyon örülünk, hogy 2024-ben minden ilyen jól alakult, a termékintegrációtól kezdve a közönség reakciójáig. A 2024-es tapasztalatok alapján alig várjuk, hogy a 2025-ös Szigetre is elhozzuk a Revolut Pay forradalmi technológiáját” – nyilatkozott Antoine le Nel, Chief Growth & Marketing Officer és partner a Revolutnál.

Tamás Kádár, a Sziget vezérigazgatója megjegyezte:

A Revoluttal való együttműködés jelentősen megkönnyítette a fizetési folyamatainkat. A Revolut Pay tökéletesen illeszkedik az igényeinkhez, és a fesztiválozók is imádják használni. Gyors, biztonságos és könnyű használni, ezért lett ez az alapértelmezett megoldásunk a jegyvásárlásokhoz. Az egyszerű integráció pedig segít csökkenteni a költségeket és simábbá teszi a fizetési folyamatokat.

Mariia Lukash, Head of Growth, Revolut CEE hozzátette: „a Szigettel való 2024-es együttműködésünk sikere bebizonyította, hogy a Revolut milyen értéket tud nyújtani a fesztiválok világában. Ahogy készülünk 2025-re, izgatottan várjuk, hogy még több innovatív funkcióval és exkluzív kedvezményekkel szolgálhassunk ügyfeleinknek és a fesztiválozóknak. Biztos vagyok benne, hogy a Szitizenek imádni fogják, amit 2025-ben kínálunk”.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.