BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy a torlódás az M1-esen Lébénynél

A forgalmi akadályt az 1-es főút felé lehet elkerülni.

Tereléskiépítés miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé tartó oldalán Lébény és Győr között – közölte az Útinform szombat délelőtt a honlapján. Azt írták, hogy a 133-as és 129-es kilométer között csak egy sáv járható, emiatt mintegy 10 kilométeres torlódás alakult ki. A forgalmi akadályt az 1-es főút felé lehet elkerülni.

Közölték azt is, hogy szintén az M1-es autópályán, Tata és Komárom között terelést bontanak. A 71-es és 83-as kilométer között mindkét irányban csak egy sáv járható, a torlódások több mint 5 kilométeresek.

Korán reggel baleset miatt zárták le az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Szatymaz közelében szombaton reggel – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az autópálya 157-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon egy kisbusz és egy kamion ütközött össze. Az M5-ös autóúton, a Szeged felé vezető oldalon, Szatymaz térségénél, egy tréler felborult, majd keresztben állt meg az autópályán. A 156-os km-nél a sérült jármű mindhárom sávot elfoglalja, a forgalmat a 146-os km-nél lévő Balástya csomópontnál az 5-ös főútra terelik.

Az Utinform tájékoztatása szerint, Heves és Nógrád vármegye határán, a 2131-es jelű Apc-Szarvasgede összekötő úton, az 1-es és a 4-es km szelvények között nagy mennyiségű esővíz és hordalék került a burkolatra. A vízátfolyás helyenként 50 cm magas, ezért az érintett szakaszt lezárták.
Az M6-os autópályán, a 34-es km-nél levő Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópontot felújítási munka miatt mindkét oldalon lezárták. A kerülőút a 29-es km-nél lévő Százhalombatta-dél csomóponton keresztül, a 6-os főút felé lett kijelölve.
 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.