BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Zivataros időjárással indul a hét

Hétfőn 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet. Zápor és zivatar is előfordulhat.

Hétfőn a gyakran erősen gomolyfelhős égből eleinte csak elszórtan, majd késő délutántól sokfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet – írta a Köpönyeg. Eleinte déli, majd az északnyugati szél élénkül meg. A zivatarokat viharos szél kíséri. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

LB_20230819_ESŐ_0010
zápor zivatar eső
Zápor és zivatar jövő a hét elején / Fotó: Ladóczki Balázs / Mediaworks

Kedden reggelig-kora délelőttig még több helyen lehet zápor, zivatar az erősen gomolyfelhős égből. Később aztán egyre több napsütés várható, és már csak északkeleten fordul elő gyenge csapadék. Az északnyugati szél megerősödik. 20-25 fok között alakul a hőmérséklet, felfrissül a levegő.

Szerdán sok napsütés várható kevés gomolyfelhővel. Kicsi az esély záporra. 27 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön sok napsütésre készülhetünk, csak néhol fordul elő helyi zápor, vagy zivatar. Délután már 25-30 fok lesz. Élénk lesz az északnyugati szél.

Pénteken túlnyomóan napos, strandidőre van kilátás, csak elvétve lehet csapadék. Gyenge marad a légmozgás. 30 fok köré melegszik az idő.

Szombaton csak kevés fátyolfelhő zavarhatja a napsütést, nem várható csapadék. Tovább melegszik az idő: délután már 27-33 fok valószínű.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.