BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hétvégén újból elér minket a hőség

A hét végén megint nagy hőségre kell számítani, vasárnapra akár a 38-39 fokot is elérheti a hőmérséklet. Jövő héten szerdáig szinte csapadékmentes időjárás várható.

A csütörtöki rövid lehűlés után, a hét végén újra visszatér a kánikula, vasárnap már 38 fokra is készülhetünk. Péntek délutánra 30–33 fok közé melegszik az idő, a forróság szombatra pedig csak fokozódik: túlnyomóan napos, száraz, igazi strandidő várható, eső szinte kizárt; 30-36 fokos kánikula lesz.

Warm,Temperature,At,Spring,With,Fine,Weather,And,Sun
Fotó: Shutterstock

Vasárnap estig marad a ragyogó nyári napsütés, estétől aztán északon megnövekszik a gomolyfelhőzet, északnyugaton fordulhat elő néhol zivatar. Egyre többfelé megerősödik az északnyugati szél – 32 és 39 fok közötti értékeket mérhetünk, az Alföldön lehet főleg forróság. 

Hétfőn is sok napsütésre és pár fokkal frissebb időre számíthatunk. 

Az ország nagy részén azonban folytatódik a 30 fok feletti hőség, kedden és szerdán is még nagy melegre számíthatunk, csapadék kizárt – 32-36 fok körüli meleg várható, de a reggelek már hűvösebbek lehetnek.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.