BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rácz Jenő veszi át Gerendai éttermét a Lupa-tónál

Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott menüsorral nyit meg a Portofino Beach Club.

Rácz Jenő legújabb projektjével, a – korábbi Costes Beach Clubot újraálmodott – Portofino Beach Clubbal egészül ki a Gerendai Károlyhoz tartozó Lupa Beach éttermi kínálata. „Ez egy nagyon új projekt, egy saját beach club, ahová lehet jönni koktélozni, jókat enni, strandolni” – mondta a sztárséf, aki még a látványos épület dizájnjának festésében is részt vett. 

RÁCZ Jenő
Rácz Jenő által megálmodott menüsorral nyit meg a Portofino Beach Club / Fotó: Balogh Zoltán

Az ételsorban például ott van a sokat sejtető „Rácz Jenő Signature Burger”, ami a leírás szerint 15 dekagramm marhahúspogácsából, gorgonzolás majonézzel, rukolával, grillezett prosciuttóval és házi hagymalekvárral készül. 

„Most egy olyan modellt építünk, amely lehetőség szerint nemcsak szakmailag, de üzletileg is sikeres lesz, akár régiós szinten is” – nyilatkozta korábban Gerendai Károly üzletember, akiről nemrégiben a Világgazdaság is megírta, hogy szintén Rácz Jenő séffel nyit exkluzív környezetben körpanorámás éttermet Alsóőrsön. A fine dining mellett egy kultikus kifőzdével, a már említett balatoni gasztrovállalkozással, egy belvárosi bisztróval és egy itthon még kuriózumnak számító új szórakoztató egységgel diverzifikálja portfólióját Gerendai érdekeltsége.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.