BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csodálatos strandidővel vár minket a hétvége

Csütörtökön 30-31 fok körül alakul a hőmérséklet. Visszatér a kánikula, egész hétvégén strandidő várható.

Csütörtökön a sok napsütés mellett nyugat felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg a Dunántúlon zápor, zivatar is kialakul. Az északnyugati szél többfelé megerősödik – írta a Köpönyeg. 30-31 fok körül alakul a hőmérséklet.

strandidő
Hétvégén strandidőre érdemes készülnünk / Fotó: Balogh Zoltán

Pénteken sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. Inkább csak északkeleten fordul elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. 30-31 fokos kánikula valószínű. Szombaton túlnyomóan napos strandidő várható. Nem lesz csapadék. 30 és 36 fok közé melegszik a levegő. Az északnyugati szél élénk lesz.

Vasárnap perzselő napsütésre készülhetünk, csapadék nélkül. Országos hőség lesz 31-37 fokos maximumokkal. Hétfőn és kedden száraz, aszályos időre van kilátás. Több helyen már forróság lesz 35 fok körüli csúcsértékkel.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.