BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Sikerült megfékezni a Miskolctapolcai Barlangfürdőben felcsapó hatalmas lángokat

Személyi sérülés nem történt, de a kár tetemes, a vendégeket a fürdő arról tájékoztatta, hogy szombaton zárva tartanak.

Bár a lángokat úgy tűnik, megfékezték, de izzik a tető. Sok bámészkodó van a helyszínen, őket egyre hátrébb terelik a fürdőtől.
Úgy hallottuk, hogy holnap reggel 10 órakor sajtótájékoztatót tartanak, Veres Pál jelenlegi és Tóth-Szántai József  leendő polgármesterek is a helyszínre érkeznek - számolt be a Boon.hu helyszínen lévő tudosítója.

 

Veres Pál a közösségi oldalán azt közölte, hogy késő estére a 

Barlangfürdőben keletkezett tüzet megfeszített munkával a tűzoltók eloltották. Valószínűleg még hajnalig dolgoznak a területen. Emberfeletti munkát végeztek, köszönöm nekik!


 

A fürdő közben arról tájékoztatta a vendékeket, hogy  a mai napon történt tűzeset miatt, a holnapi napon fürdőnk ZÁRVA tart! 
Mint írták, a szállásadó partnereinknél vásárolt fürdőbelépőt (karszalag) az Ellipsum Élményfürdőben tudják felhasználni.

Korábban megírtuk, kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő egyik gyógyászati részlegének tetőszerkezete pénteken és a tűz a szomszédos épületekre is átterjedt. Rinyu Zsuzsannától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi főigazgatóság szóvivője a BOON.hu-nak azt mondta, Az elsődleges információk szerint a tűzeset záróra után keletkezhetett, a tűz oltására nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók, a mentési munkálatok elhúzódhatnak.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.