BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vidéken terjeszkedik a világmárkákat olcsóbban kínáló üzletlánc – két városban is nyit boltot

Tovább terjeszkedik a HalfPrice. A cég üzleteiben gyakran olyan márkák is megtalálhatók, amelyek egyáltalán nem elérhetők Magyarországon.

A HalfPrice 2021 augusztusában nyitotta meg első üzletét Budapesten, a cég csütörtökön közölte, hogy augusztus 22-től Vecsésen, szeptember közepétől pedig Győrben is újabb egységet nyit.

Poland Economy
HalfPrice
Tovább terjeszkedik a HalfPrice / Fotó: NurPhoto via AFP

A CCC Group tagjaként működő HalfPrice a Vörösmarty téri, majd a Mammut bevásárlóközpontban nyitott üzlete után Vecsésen, a Market Central Bevásárlóközpontban nyitja harmadik boltját. Nem sokkal később, szeptemberre tervezett győri üzletének nyitásával pedig a nyugat-magyarországi régió vásárlóinak kedvez.

A HalfPrice több márka termékeit kínálja kedvezőbb áron. A választékban nemcsak ruhák és cipők szerepelnek, hanem kiegészítők, lakásdekoráció, kisállat-felszerelés, sporteszközök, valamint konyhai és fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. 

A HalfPrice üzleteiben gyakran olyan márkák is megtalálhatók, amelyek egyáltalán nem elérhetők Magyarországon

– olvasható a cég sajtóközleményében. A Vörösmarty téri üzletben például külön luxusmárkákat kínáló részlegeket is kialakítottak, ahol a vásárlók exkluzív környezetben válogathatnak a prémiumkategóriás termékek között – írja a cég.

A cég közlése szerint az offprice koncepciónak köszönhetően a vásárlók nap mint nap új termékkínálattal találkozhatnak, miközben egyedi és minőségi termékekhez juthatnak hozzá kedvező áron.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.