BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A BKV ellenőrnek nem érdeke, hogy jegyet vegyen az utas?

Rossz hírünket keltik a nagyvilágban a BKV-ellenőrök - jelentette ki Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. igazgatója. A hozzánk forduló turisták arra panaszkodnak, hogy köztörvényes bűnözőként bánnak velük az ellenőrök. Pedig csupán nem tudják, hogyan kell kezelni a jegyet -

"Volt, akit többen közrefogtak, úgy kísérték el a bankjegy-automatához, mert nem volt nála készpénz kifizetni a büntetést" - nyilatkozta a Blikknek Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. igazgatója, melyet a Hírszerző idéz. A csalódott turisták pedig szétkürtölik a rossz tapasztalataikat" - sajnálkozott az igazgató.

 "Tavaly volt egy megállapodásunk a BKV-val, akkor az ellenőrök nem büntették meg a bliccelő külföldit, hanem 3 napos turistajegyet vásároltattak vele. Fabatkát sem ért ez az egyezség, sejtéseim szerint azért, mert az ellenőröknek nem érdekük, hogy jegyet vegyen az utas" - tette hozzá.

Évente 500-1000 alkalommal elégedetlenek valamivel a hozzánk látogató külföldiek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.