Vidzsaj Prakas úgy véli: a rendszeres patkányevéssel ráadásul csökkenne a rágcsálók által elpusztított gabonatermények mennyisége is.
Mint a tisztviselő elmondta, az északkeleti Bihar államban a gabona 50 százaléka veszik kárba évente a patkányok miatt. Prakash szerint a terve - ami ilyenformán kettős előnnyel jár - csodálatosan működhetne majd a gyakorlatban.
A javaslat szerint a patkányhúst nemcsak az otthonokban, hanem az utcai büfékben, éttermekben, sőt ötcsillagos nemzetközi hotelekben is fel lehetne venni az étlapra. Prakas azt mondta: az ügyben már kapcsolatba lépett tekintélyes külföldi szállodákkal is, akik állítása szerint bátorították az ötletet, ám figyelmeztették is a nagyközönség lehetséges elutasító hozzáállására, noha ez a hús tele van proteinnel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.