BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: nem babra megy a játék

A miniszterelnök a Népszavában pénteken közölt interjúban azt mondta: a legnagyobb ellenzéki párt ugyanazt a fáradt lemezt nyomja 2006 óta, bármi történjék a világban.

Emlékeztetett arra: a nemzeti csúcsot követően már három ötpárti tárgyalás volt, és ebben a helyzetben Orbán Viktornak meg kell hallania az együttműködés parancsát, ha akarja, ha nem - számol be az interjúról a Hírszerző az MTI alapján. "Ebben a helyzetben az együttműködés miniszterelnöke vagyok. A Fidesz elnöke pedig a pártoskodás vezére. Mindenki eldöntheti, melyik utat követi" - jelentette ki az interjúban a kormányfő.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, most nem babra ment és megy a játék. "Sem idő, sem energia nincs arra, hogy rossz, megkopott politikai poénokra válaszoljon az ember. Úgy gondolom, energiánkat másra kell koncentrálni" - fogalmazott a lapnak.

Véleménye szerint két ellenzéki párt, az SZDSZ és az MDF ugyanakkor rendkívül felelősen vesz részt a válságkezelő folyamatban: nem népszerűséghajhász módon, és együttműködésre készen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.