BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Gyurcsányról: "a magyar, aki hazudik" - Daróczi a sárdobálásról

Most Magyarország számít, nem pedig a pártos csatározások - reagált Daróczi Dávid kormányszóvivő csütörtökön az Orbán Viktor Fidesz-elnök által előző napon elmondottakra.

A miniszterelnök nem a sárdobálással foglalkozik, hanem dolgozik a magyar vállalatok és az emberek védelme érdekében. A szükséges intézkedésekről szerdán az Európai Unió csúcsértekezletén tárgyalt, csütörtökön pedig már ismét folyamatosan itthon egyeztet - mondta Daróczi Dávid - idézi a távirati irodát a Hírszerző.

A Fidesz elnöke szerdán Brüsszelben azt mondta: arra kérte az európai néppárti vezetőket, hogy támogassák a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által a pénzügyi válsággal kapcsolatos vitában az EU-csúcsértekezlet elé kerülő javaslatokat.

Orbán Viktor közölte: tárgyalt is Magyarországról "néhány nagyobb ország vezetőjével", és elmondta nekik: a magyar parlament nagyobb pártjai - itt saját pártja nevében tud beszélni - támogatják a javaslatokat. "Arra nem tudok garanciát vállalni, hogy komolyan is veszik a magyar miniszterelnököt" - jegyezte meg a Fidesz elnöke. Hozzátette: "a magyar, aki hazudik - ez a beceneve a miniszterelnöknek, tehát így beszélnek rólunk".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.