BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sem csőszkunyhóban, sem irodában…Bánáti cáfolja Lados állításait

A Magyar Ügyvédi Kamara elnöke leszögezte: sehol nem találkozott Gyurcsány Ferenccel és Zuschlag Jánossal hármasban. Ezzel Lados Istvánnak a Zuschlag-perben elhangzott kijelentéseit cáfolta meg.

Soha, sehol, így sem Kiskunhalason, sem Budapesten, sem csőszkunyhóban, sem irodában nem volt egyetlen egy alkalommal sem olyan állítólagos találkozó, ahol hármasban, Gyurcsány Ferenccel és Zuschlag Jánossal együtt lettem volna. Minden alapot nélkülöz Lados István erre vonatkozó állítása, amelyről állítólag Zuschlag Jánostól értesült – jelentette ki a Népszabadság kérdésére Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke

Hangsúlyozta: ha Lados valamennyi "előadásának ennyi a valóságalapja, akkor ugyancsak nehéz lesz az eljárás során az ő vallomására alapozni".

Bánáti megjegyezte: természetesen az ügyvéd nem adhat számot olyan tényekről és történésekről, amelyek védői tevékenysége keretében jutottak a tudomására, de azokról, amelyek meg sem történtek, bátran kijelenthető, hogy minden alapot nélkü-löznek.

Azt pedig a bíróság feladata lesz tisztázni, hogy Lados miért és mire alapozza napok óta előadásait, amelyek alkalmasak arra, hogy felkavarják a közvéleményt. Daróczi Dávid kormányszóvivő is cáfolta, hogy lett volna ilyen találkozó.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.