BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tölgyessy: "Fico úgy le fogja pofozni a pályáról magyar kollégáját"

A magyar-szlovák viszony további romlására számít Tölgyessy Péter, és középtávon sem lát esélyt a javulásra. „Bezzegország” miniszterelnöke egészen addig lepofozza a pályáról magyar kollégáját. amíg a gazdaságunkat nem sikerül rendbe tenni - mondta az alkotmányjogász a Magyar Rádió 180 perc című műsorában.

Rövid és középtávon csak romolhat a helyzet a Magyarország és Szlovákia között – mondta Tölgyessy Péter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Az alkotmányjogász úgy látja, a két ország közti majd’ egy évszázados versenyben most egyértelműen Szlovákia áll nyerésre, és amíg a magyar gazdaságot nem sikerül rendbe hozni, addig Fico úgy le fogja pofozni a pályáról magyar kollégáját, ahogyan most is teszi.

A szlovák kormányfő a térség legnépszerűbb miniszterelnöke, Szlovákiából pedig mára „bezzegország” lett, elképzelhetetlenül gyors, a válságtól kevésbé érintett gazdasági növekedéssel, miközben Magyarország látványosan megtorpant.

Egy csetlő-botló, de sikeres ”kamaszország” áll most szemben egy kudarcos Magyarországgal – mondja Tölgyessy, aki szerint ez az oka a nekünk adott szlovák válaszoknak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.