BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hunvald már lemondott, csak nem értesítették az MSZP-t?

Továbbra sem érkezett meg az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György képviselői mandátumáról való lemondó nyilatkozata - írja a Népszava.

Így egyelőre nincs esély arra, hogy a fővárosban a szocialisták visszaállítsák az április 30-i közgyűlésre az egyfős MSZP-SZDSZ koalíciós többséget. Ez egyben azt is jelentheti, hogy a közgyűlés várhatóan most sem tudja elfogadni az idei költségvetést, hiszen azt korábban egyik ellenzéki párt sem támogatta.

Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője a Népszabadságnak közben arról beszélt, hogy már hallott az értesülésről, miszerint a szocialista Hunvald György állítólag lemondott mandátumáról, ám "nem megbízható forrásból" - számol be a Hírszerző az FH jelentése alapján. Úgy tudni: az erről szóló dokumentum Hunvald György főtanácsadójánál van, de őt a frakcióvezető nem ismeri. Megfogalmazása szerint, ha valóban nála van a lemondó nyilatkozat, az lenne a törvényes dolga, hogy azt továbbítsa a címzettnek, a főpolgármesternek vagy az MSZP budapesti elnökének.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.