BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Milyen lesz a Fidesz kampány? Obama a minta

Tanácsadói óva intik Orbán Viktort a miniszterelnök-jelölti televíziós vitától. A Fidesz kampánya rendkívül intenzív lesz, és megpróbálják alkalmazni az Obama-stáb kampánytechnikáit.

„Hogy milyennek kell lennie az igazi Fidesz-kampánynak? Intenzívnek, pár hetesnek, rendkívül sok aktivistával, hogy meglegyen a kétharmad. Nincs szükség extrém elemekre. A Habony Árpád tanácsadó nevéhez köthető 2006-os „rosszabbul élünk” gyászkampány rémálomnak tűnik.

Kerülni kell, ami kockázatos, így Orbán Viktornak is a miniszterelnök-jelöltek vitáját.” Így foglalta össze véleményét a Népszabadságnak egy a Fidesz vezetéséhez közel álló szakértő. A Fidesz hivatalos kampánya március 15-én startol.

„A Fidesz-kampány erőssége az adatbázis”, mondták a napilapnak. Az MSZP viszont az ombudsmanhoz fordul Orbán kampánylevele miatt.

A Fidesz várhatóan „lekopírozza” az Obama-kampány üzenetét – változás, remény – és a technikáit is (adománygyűjtés, sokezres aktivistasereg, személyes kapcsolat). Így intenzív lesz az internetes kampány.

A Fidesz kampányról itt is olvashat még

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.