BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány várt, de Orbán nem tett neki szivességet

A bukott miniszterelnök eheti blogbejegyzésében azt feszegeti, most vajon miért is nem kritizálta Orbán Viktor a Bajnai-kormány egyes lépéseit.

"Napokig vártam, hogy Orbán nekimenjen a kormánynak" - kezdi heti blogbejegyzését Gyurcsány Ferenc. A bukott miniszterelnök szerint "önleleplező", hogy a Fidesz elnöke nem támadta hangosan a Déli Áramlat megépítéséről aláírt megállapodást. Az MSZP tavaly lemondatott elnöke azt feszegeti, vajon miért van csendben Orbán Viktor.

"Pedig az elmúlt években olyan vehemenciával rontott rá a Déli Áramlat megépítését célzó tárgyalásokra, hogy nyilvánvalónak tűnt, hogy most, amikor aláírják a gázvezetéket megépítő és üzemeltető magyar-orosz gazdasági társaság alapító okiratát, kő kövön nem marad. Hiszen korábban puccsot meg hazaárulást emlegetett az ellenzéki vezér. Most meg csendben van. Ez lenne a megfejtése annak a szövegnek, miszerint a Fidesz „új alapokra helyezi a magyar-orosz kapcsolatokat”? " - írja Gyurcsány Ferenc, hetilappá alakított blogjában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.