BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lendvai: "harcos és versenyző vagyok"

Javult a baloldal iránti bizalom az utóbbi három hónapban – mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke egy bonyhádi lakossági fórumon.

Elmondása szerint az ajánlószelvények gyűjtésével jól áll a szocialista párt, de ami ennél fontosabb: érzik, hogy nő az emberekben a bizalom irántuk - számol be a TEOL.hu.

– A magyar gazdasági helyzet minden baj és negatívum ellenére sokkal jobb, mint nyolc évvel ezelőtt – mondta Lendvai Ildikó a fórum előtti sajtótájékoztatón. Arra a kérdésre, milyen eredményt tart reálisnak a közelgő választásokon Bonyhádon, azt felelte: – Én nem vagyok elemző, kritikus, sokkal inkább harcos és versenyző.

Iszonyatosan nehéz lesz átvészelni a válságot, de ezzel együtt is az utóbbi nyolc év teljesítménye olyan, amelyre nem a párt, vagy a kormány, hanem az ország lehet büszke. Nincs ma másra nagyobb szükség a politikában, mint a sportszerűségre – tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.