BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: "Pénzügyi guruk kipipálva ... Reset Hungary"

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Facebook-on is beszámolt a nemzetközi befektetőkkel folytatott megbeszéléséről.

A pártelnök a következőképpen kommentálta az eseményt: "Visszatértem. Svájcból. Pénzügyi guruk kipipálva. Ők is szeretnék, ha a magyarokat a nemzetközi üzleti életben ismét komolyan lehetne venni. Velünk együtt ők is várják az újrakezdést. Reset Hungary!"

Egyébként az eseményről közleményben tájékoztatta a párt a Magyar Nemzetet. A Fidesz elnöke a nap folyamán megbeszélést folytatott John Lipskyvel, az IMF első vezérigazgató-helyettesével, Angel Gurriával, az OECD főtitkárával, Stanley Fischerrel, az izraeli nemzeti bank elnökével, Charles Dallarával, a Nemzetközi Pénzügyi Intézet igazgatójával, Andrea Orcellel, a Bank of America-Merrill Lynch befektetési igazgatójával, valamint Hans-Ulrich Doeriggel, a Credit Suisse elnökével.

A megbeszélések azt a célt szolgálták, hogy helyreállítsuk Magyarország megtépázott nemzetközi tekintélyét – zárul a Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője által jegyzett közlemény.

A közösségi oldalon a Fidesz elnökének már 6 610 rajongója (követője) van.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.