BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A fideszes "Robin Hood" elvenné Orbán 13. havi fizetését

Lázár János a Fidesz frakcióvezetője elvenné négy közlogi méltóság, köztük Orbán Viktor és Schmidt Pál 13. havi juttatását

A köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnökének tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló törvény módosítását kezdeményezi Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a választópolgárok bizalmára épülő őszinte kormányzás megteremtésének célja indokolttá teszi a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnökének plusz egyhavi juttatásának eltörlését".

A közszférában foglalkoztatott polgárokat a jelenleg hatályos jogi szabályozás alapján - a közjogi méltóságokéhoz hasonló jellegű - 13. havi illetmény nem illeti meg.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.