BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Apróhirdetésben árulják a Stadler-stadiont, mégsem kell senkinek

Úgy tűnik, mégsem biztosan a legjobb üzlet futballtörténelem nélküli faluba NB I-et vinni: apróhirdetésben árulják a Stadler-stadiont - írja a Blikk. Míg az országban tízmilliárd forintnál is többért épülnek vadonatúj arénák, az akasztói létesítményt klubházzal, szállodával együtt 220 millióért meg lehet szerezni.

Az akasztói stadiont Stadler József büntetőperének kezdetén, 1999-ben vásárolta meg Stadler 700 milliós adósságával együtt a kecskeméti Credit-Holding Kft., ez a felszámolócég azóta próbálja eladni a stadiont, egyelőre hiába. Az eredeti árat már így is több mint százmillióval kellett lealkudniuk.

Az 5,7 hektáros területen 1995-ben épült sportlétesítmény kiszolgáló egységekkel, étteremmel, szállodával, parkolóval vehető birtokba.

– A számokat tekintve az már biztos, hogy cégünknek veszteséges az üzlet – nyilatkozta Kiss István, a Kft.munkatársa a Blikknek. – Sajnos kevés az érdeklődő, ezért vettünk vissza az igényeinkből. A stadionnal kapcsolatban csak parlagfű- és gyomírtást végeztetünk el, illetve riasztóberendezéssel biztosítjuk a terület védelmét, ez nem jelent többet évente 1-2 millió forintos kiadásnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.