BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félszáz indiai munkás ragadt az összedőlt épületek alatt - 27 halálos áldozat

Két épület is összeomlott India déli részén - jelenti a CNN. A helyi hatóságok információi szerint eddig 27 ember vesztette életét a romok alatt.

Az épülőben lévő, tizenegy emeletes ház szombat este dőlt össze a dél-indiai Tamilnádu állam székhelyének számító Csennai külvárosában. Egyelőre további halálos áldozatokról nem tudni, de a legfrissebb információk szerint nagyjából 50 munkás vár még a hatóságok segítségére.

A megkérdezett szakértők szerint a heves monszunesőzések okozták a tragédiát. Az építőmunkások az összedőlés pillanatában éppen az alagsorban álltak sorban a fizetésükért.

Jelenleg a katasztrófavédelem dolgozói lángvágók és ásók segítségével próbálják megtalálni az eltűnt munkásokat. A rendőrség a kivitelezést végző vállalat öt tisztségviselőjét őrizetbe vette.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.