BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb pert vesztett Lázár: meg kell mondania, hol szállt meg Angliában

A Fővárosi Törvényszék döntése értelmében a Miniszterelnökségnek meg kell mondania, hol szállt meg Lázár János 2012 novemberében Londonban. Ez az út azért keltett akkor feltűnést, mert meglehetősen magas számlák kapcsolódtak hozzá - írta a 444.hu.

A Direkt36 cikke szerint Lázárék azzal védekeznek, hogy az angliai útról készült egy minősített irat, és ezt törvényellenes lenne kiadni. A bíró viszont betekinthetett az iratokba, és arra jutott, hogy a londoni tárgyalások egyes részletei valóban minősítettek, de maga az irat nem tartalmaz információt a szálláshelyről, ezért az nem lehet titkos.

Lázár ügyvédje szerint ha kiadják a hotel nevét, rá lehet jönni, melyik városban tárgyalt Lázár, ez pedig szintén minősített információ. Azonban korábban maga Lázár mondta el, hogy Londonban zajlottak a titokzatos tárgyalások.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.