BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyenruhásokat vehettek őrizetbe, ügyészségi akció miatt állt be Záhony

Nagyszabású ügyészségi akció miatt van torlódás a záhonyi határátkelőnél.

Nagyszabású ügyészségi akció miatt van torlódás a záhonyi határátkelőnél - közölte az M1.

A Központi Nyomozó Ügyészség az MTI megkeresésére megerősítette: valóban nyomozati cselekményeket hajtanak végre a térségben, de annak részleteiről csak holnapra ígértek tájékoztatást.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt közölte: az akcióban egyetlen munkatársukat sem vették őrizetbe.

Az M1 úgy tudja: több helyszínen is házkutatásokat tartanak. Információik szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítése és feljelentése alapján indult eljárás mintegy húsz ember ellen, és eddig már több, hivatásos állományba tartozó embert őrizetbe vettek. Őket a nyíregyházi nyomozó ügyészség és a megyei rendőrkapitányság épületében állítják elő.

Augusztusban a határátkelőhely állományából 11 ember ellen már indult eljárás cigarettacsempészet gyanújával. Az átkelő közelében továbbra is torlódásra lehet számítani, ezért a rendőrség azt tanácsolja, hogy az Ukrajnába tartók inkább válasszák az egész nap üzemelő beregsurányi vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.