BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma látogat Orbán Putyinhoz

A közös projektekről és az aktuális nemzetközi kérdésekről tárgyal Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin.

Moszkvába utazik Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnök vendége lesz. A kétoldalú együttműködés erősítésének lehetőségeit, így többek között közös energetikai projekteket vitat meg Putyin a magyar miniszterelnökkel - tudatta a Kreml.

Az oroszok szűkszavú dokumentuma szerint a felek megvitatják a kétoldalú együttműködés erősítésének lehetőségeit, többek között a Vlagyimir Putyin tavaly februári budapesti látogatásán elért megállapodások végrehajtásával összefüggésben.

A megbeszélések napirendjén a kereskedelmi-gazdasági kapcsolatok fejlesztésének lehetőségei, az energetika és a magasan fejlett technológia alkalmazása terén megvalósítandó közös projektek előmozdítása, a kulturális együttműködés szerepel. A felek várhatóan "aktuális nemzetközi kérdésekben is véleményt cserélnek" - fűzte hozzá a Kreml közleménye.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.