BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pokolgépes robbantás Isztambulban, legalább tizenegy halott

Robbantás történt Isztambul belvárosában, egy metróállomás és egy rendőrségi jármű mellett.

Robbanás történt Isztambul belvárosában egy rendőrségi jármű mellett a Vezneciler metróállomás közelében, többen megsebesültek - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség. Az első hírek pokolgées robbantásról szóltak.

Az első hivatalos közlések szerint tizenegyen haltak meg, köztük 7 rendőr és 4 civil. A sebesültek száma 36, három személy állapota súlyos.

A Habertürk török hírtelevízió információi szerint a hatóságok egy helikopterrel és egy drónnal a levegőben figyelik a környéket.

Az eset közelében található egyetemi épületben is komoly károk keletkeztek, az álmennyezet több helyen leszakadt, az ablakok betörtek. Az intézményben az oktatás átmenetileg szünetel.

A detonáció a közismert Fedett Bazártól mintegy egy kilométerre következett be. A helyszínre több mentőautót vezényeltek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.