BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizenhárom megyében itt van az újabb hőségriasztás

Néhány hét szünet után újra itt a hőségriasztás: az ország több, mint felére kiadták a figyelmeztetést.

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki mára az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország nagy részére a hőség miatt.

Az OMSZ arra figyelmeztet: a teljes Dunántúlon, valamint Budapesten, Pest, Bács-Kiskun, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében 25 fok felett lesz ma a napi középhőmérséklet.

Holnap még durvább lehet a hőség: aznapra már a teljes országra kiadták a hőség miatti figyelmeztetést. Budapesten és Pest megyében, a Dél- és a Közép-Dunántúlon, valamint Bács-Kiskun, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Győr-Moson-Sopron megyében már másodfokú lesz a holnapi figyelmeztetés, ami 27 fok feletti napi középhőmérsékletet jelent, az ország többi részén csak elsőfokú. Ezen kívül Győr-Moson-Sopron megyére a viharok miatt is másodfokú, a Nyugat-Dunántúl többi részére és Komárom-Esztergom megyére pedig elsőfokú viharriasztást, valamint erre a négy megyére a felhőszakadások miatti elsőfokú figyelmeztetést adtak ki keddre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.