BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: kevesebb lehet a segély, ha be kell fogadni a menekülteket

Pörög a kampány a Dél-Alföldön is, Lázár János több helyen is arról beszélt, hogy a faluban kell sokakról gondoskodni, nem a migránsokra költeni a pénzt.

Magyarország nem lép ki az unióból, még akkor sem, ha a „nem” győz az októberi népszavazáson, és Brüsszel ennek ellenére is kvótát akar ránk kényszeríteni – erről Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

"Van itt baj éppen elég, a faluban is sokakról kell gondoskodni" - a lap szerint a miniszter dél-alföldi kampánykörútjának ez a legfőbb üzenete. A miniszter arról is beszélt: szerinte ha szétosztanák a migránsokat, Európa minden országában egységesen 300-500 euróval kellene őket támogatni. Miközben itthon, „aki bajba kerül, roma vagy hátrányos helyzetű, az húszezer forintot kap” - fenyegetett újra azzal, hogy a segélyből lesz kevesebb, ha menekülteket kell befogadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.