BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szeles, csapadékos idő várható hétvégén

A hétvégi időjárás nem igazán kedvez a szabadtéri programoknak, szombaton elszórtan eshet, majd vasárnap a szél élénkül meg.

Északnyugat felől szakadozott felhőzet vonul át Magyarország felett, így hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap. Heves széllökések kíséretében a felgyülemlett felhőkből szórványosan előfordulhatnak záporok, illetve zivatarok. Ezután éjszaka a Dunántúlon csökkenni kezd a felhőzet, túlnyomóan derült lesz az ég, csapadék nem valószínű. Ezzel ellentétben Keleten több lesz a felhő, ott még eső is kialakulhat. Hideg nem lesz, nap közben a legmagasabb hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. A levegő csupán éjszakára hűl le, ekkor a legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 15 fok között várható.

Forrás: AFP

Vasárnap a sok napsütés mellett a Duna-Tisza közén több, másutt kevesebb gomolyfelhő valószínű, Keleten helyenként zápor is előfordulhat. Az északi szél helyenként megerősödhet, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 24 és 28 fok között várható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.