BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Putyin bekeményít: Cinikusnak nevezete Amerikát

Az orosz elnök szerint az Oroszország ellen tervezett új amerikai szankciók „végletesen cinikusak”, és azt jelentik, hogy az Egyesült Államok a saját szövetségesei rovására próbálja megvédeni a geopolitikai érdekeit.

Az orosz elnök szerint az Oroszország ellen tervezett új amerikai szankciók „végletesen cinikusak”, és azt jelentik, hogy az Egyesült Államok a saját szövetségesei rovására próbálja megvédeni a geopolitikai érdekeit. Vlagyimir Putyin erről a finnországi Savonlinnában beszélt csütörtökön, amikor felkereste az országot függetlensége kikiáltásának századik évfordulóján.

Az orosz vezető kijelentette, hogy a szankciók pontos tartalmának ismeretében mindenképpen válaszolni fognak rájuk. Putyin azt is kijelentette, hogy Oroszország egyelőre visszafogottan viselkedik Washington politikájával szemben, de nem lehet mindig eltűrni mások szemtelenségét. Hozzátette: reméli, hogy a helyzet valamikor megváltozik és a két ország viszonya „új minőségi szintre” jut.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.