BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elindította kampányát a szakadár katalán elnök

Carles Puigdemont bejelentette, hogy indul a december 21-re kiírt választásokon. Ennek első lépéseként kampánynyitó rendezvényt tartott Belgiumban, ahonnan kampányol majd.

A spanyol kormány által kiírt előrehozott katalóniai választásokon induló Carles Puigdemont bejelentette, hogy jelöltlistát állít az Európai Katalán Demokrata Párt (PDeCAT) tagjaiból és független, háttérrel nem bíró személyekből. A december 21-re kiírt választásokon velük indul, a szakadár katalán vezető Belgiumból kampányol majd. Ennek első lépéseként kampánynyitó rendezvényt tartott.

Oostkamp, 2017. november 25.
A spanyol kormány által kiírt elõrehozott katalóniai választásokon induló Carles Puigdemont leváltott katalán elnök (b2) csoportképhez áll fel az Együtt Katalóniáért (Junts pel Catalunya) néven alkuló pártja tagjelöltjeivel a kampánynyitó rendezvényen a belgiumi Oostkampban 2017. november 25-én. Puigdemont bejelentette, hogy jelöltlistát állít az Európai Katalán Demokrata Párt (PDeCAT) tagjaiból és független, háttérrel nem bíró személyekbõl, akikkel a december 21-re kiírt választásokon indul. A szakadár katalán vezetõ Belgiumból szándékozik kampányolni. (MTI/EPA/Olivier Hoslet)
Oostkamp, 2017. november 25.
A spanyol kormány által kiírt elõrehozott katalóniai választásokon induló Carles Puigdemont leváltott katalán elnök (k) csoportképhez áll fel az Együtt Katalóniáért (Junts pel Catalunya) néven alkuló pártja tagjelöltjeivel a kampánynyitó rendezvényen a belgiumi Oostkampban 2017. november 25-én. Puigdemont bejelentette, hogy jelöltlistát állít az Európai Katalán Demokrata Párt (PDeCAT) tagjaiból és független, háttérrel nem bíró személyekbõl, akikkel a december 21-re kiírt választásokon indul. A szakadár katalán vezetõ Belgiumból szándékozik kampányolni. (MTI/EPA/Olivier Hoslet)
Oostkamp, 2017. november 25.
Csoportkép a spanyol kormány által kiírt elõrehozott katalóniai választásokon induló Carles Puigdemont leváltott katalán elnök (k) vezetésével Együtt Katalóniáért (Junts pel Catalunya) néven alkuló párt tagjelöltjeirõl a kampánynyitó rendezvényen a belgiumi Oostkampban 2017. november 25-én. Puigdemont bejelentette, hogy jelöltlistát állít az Európai Katalán Demokrata Párt (PDeCAT) tagjaiból és független, háttérrel nem bíró személyekbõl, akikkel a december 21-re kiírt választásokon indul. A szakadár katalán vezetõ Belgiumból szándékozik kampányolni. (MTI/EPA/Olivier Hoslet)

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.