BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Öt jó játék maradt decemberre

Bár a számítógépes játékiparban az év vége jellemzően a marketingről és nem az új termékek bevezetéséről szól, idén az utolsó hetekre is maradt néhány olyan játék, amelyre érdemes várni.

Ilyen például a Darksiders III. A kiadó THQ csődje miatt sokáig úgy tűnt, soha nem fejeződik be az apokalipszis lovasainak története. Az új jogtulajdonos, a Nordic, és a volt fejlesztőgárda tagjaiból verbuválódott Gunfire Games nem hagyta annyiban a dolgot, és megcsinálta az akció-kaland sorozat harmadik, egyben vélhetően az utolsó részét.

Az Artifact is december tájékán jelenik meg. A Hearthstone sikere után viszonylag felkapott lett a kártyás műfaj, de ebben a kategóriában a Blizzard egyeduralmát még nem sikerült megtörni. Most a Valve jelentkezik ezzel az új játékkal, a korábbi béta verziós Artifactot fejlesztette tovább.

Fotó: Shutterstock

A Just Caus 4 akciójátéknak van előélete. A második rész hozta a kiadónak a nagy felfutást, de a játék harmadik része nem a legsikeresebb fejlesztés volt. Várhatóan az új verzióba mindent beleadnak.

A PUBG online lövöldözős játék nem új, a Fortnite nagy ellenfele. Decembertől a PS4-esek is élvezhetik ezt a játékot, korábban ugyanis nem tudták elérni.

Végül a Nintendo is jelentkezik még egy játékkal, a Super Smash Bros. Ultimate-tel.

A piacon ez az egyik leginkább várt játék, már csak azért is, mert a kiadó idén nem kényeztette el a rajongókat túl sok fejlesztéssel.

A cikk a Világgazdaság november 29-i számában jelent meg

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.