BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egymillió dolláros vérdíj Bin Láden fiáért

Hamza Bin Láden korábban megjelentetett egy videoüzenetet, amiben az Egyesült Államok és szövetségesei elleni támadásra szólította fel híveit. 

Az amerikai kormány egymillió dollárt ajánl annak, aki segít megtalálni Oszáma Bin Láden fiát, Hamza Bin Ládent. Bárkinek, bármely országban jár a pénz, aki értékelhető információt ad a férfi hollétéről, akit korábban apja is kedvenc fiának nevezett – írta meg az Index a Yahoo News híre alapján.

Hamza bin Láden
Fotó: AFP

Az amerikai hatóságok szerint Hamza Bin Laden az al-Káida terrorszervezet vezetőjévé lépett elő, és valahol az afgán-pakisztáni határon lehet a búvóhelye.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=XFzWAjJ5b5s

Hamza Bin Láden 30 éves körül lehet, az Egyesült Államok két éve tartja számon nemzetközi terroristaként. Az amerikai külügyminisztérium szerint

nemrég elvette annak a Mohammed Attának a lányát, aki a szeptember 11-i merényleteknél az egyik gépeltérítőként belevezette a gépet a World Trade Centerbe.

Hamza Bin Láden 2015 januárjában megjelentetett egy videoüzenetet, amiben az Egyesült Államok és szövetségesei elleni támadásra szólította fel híveit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.