BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Koronavírus miatt bezár az összes iskola és az óvoda is Tótkomlóson

A pedagógusok járványügyi megfigyelés alá kerültek Tótkomlóson.

A szombaton levett PCR-tesztek eredményei további öt személynél mutatták ki a koronavírus jelenlétét Tótkomlóson – erről Zsura Zoltán, a város polgármestere tájékoztatta a lakosságot közösségi oldalán.

https://www.facebook.com/106534480703757/videos/761490201296161

A Behir.hu cikke szerint a járvány megfékezése érdekében bezárják a két tótkomlósi iskolát, mert a pedagógusok járványügyi megfigyelés alá kerültek. Keddtől digitális oktatásra térnek át a tótkomlósi intézmények.

Korábban bezárták a Tótkomlósi Ligeti Óvodát is, mert az egyik dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett. A hatóságok szerdán elrendelték az ott dolgozók, illetve hét, a nyári időszakban az intézményben tartózkodó gyermek hatósági tesztelését. Vasárnapra derült ki, hogy további öt személy koronavírusos – jelentette be a település polgármestere. Mint mondta: a fejlemények kapcsán felvette a településsel a kapcsolatot a Békés Megyei Kormányhivatal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.