BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Negatív lett a teszt, Szoboszlai mégis jöhet

Szoboszlai kedden utazhat haza, hogy mihamarabb csatlakozzon Marco Rossi keretéhez.

A Salzburg hétfőn újratesztelte a játékosait, és a vasárnapi pozitív tesztekhez képest ismét negatív eredményeket kapott. Ez azt jelenti, hogy Szoboszlai Dominik mégis ott lehet a magyar labdarúgó-válogatottban az Izland elleni csütörtök esti Európa-bajnoki pótselejtezőn – írta a Nemzeti Sport.

https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1325911949436137476?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1325911949436137476%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Fmagyar_valogatott%2Fvalogatott-negativ-a-teszt-szoboszlai-megis-johet-a-valogatotthoz-2794199

Szoboszlai és a Magyar Labdarúgó-szövetség egyaránt megerősítette az információt: a középpályás csatlakozhat a válogatotthoz.

Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Korábban a VG.hu is megírta, hogy pozitív koronavírus-tesztek születettek a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatánál, így veszélybe került a magyar játékos szereplése az Európa-bajnoki pótselejtezőn.

A Nemzeti Sport információi szerint Szoboszlai kedden utazik haza, hogy mihamarabb csatlakozzon Marco Rossi keretéhez. Ehhez azonban még az osztrák hatóságok engedélyének is be kell futnia a karantén feloldásáról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.