BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Múmiát lenyomta Magyarországon Zelenszkij, de így is kikerül a főműsoridőből

Az ukrán elnök szórakoztató sorozata továbbra is katasztrofális számokat hozott.

Javított ugyan nézettségén július első vasárnapjára Volodomir Zelenszkij ukrán elnök egykori vígjátéksorozata Magyarországon, de így is borzasztó gyenge számokat produkált A nép szolgája című széria. A Nielsen közönségmérése szerint július 3-án a duplarészekkel jelentkező sorozat első felvonását 193 ezren, a másodikat pedig már csak 155 ezren követték a teljes lakosság körében. 

A nép gyermeke Servant of the people Zelenszkij Zelensky ukrán elnök
Fotó: Netflix

Ezek gyenge számok, de még épp elég volt ahhoz, hogy A múmia - a sárkánycsászár sírja című filmet egy hajszállal megelőzze néhány pillanatig. A TV2 vasárnap esti mozija 183 ezer nézőt vonzott.

Zelenszkij sorozata tehát picit javított, de ez sem mentette meg attól, hogy kikerüljön a főműsoridőből: most vasárnaptól ugyanis már nem 19 órától kezdődik a szériája, hanem koradélután, ahol ez a nézettség jóval elfogadhatóbb.  

A nép gyermeke Servant of the people Zelenszkij Zelensky ukrán elnök
Fotó: Netflix

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.