BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még tartja magát Orbán Viktor szakálla

Orbán Viktor egy hosszabb nyaralás során szakállat növesztett Horvátországban, és úgy tűnik, hogy egy darabig ez így fog maradni.

A magyar miniszterelnök többhetes nyaralása során szakállat növesztett, ugyanakkor nem volt valószínű, hogy megtartja az új külsejét az őszi ülésszakban, mivel Orbán Viktor évtizedek óta nem viselt szakállat. 

A miniszterelnök a legfrissebb posztja alapján azonban úgy néz ki, hogy ragaszkodik a „nyaralós” szakállhoz, az új kép már a  XII. kerületi otthonának konyhájában készült, egy csütörtöki Nemzeti Sport társaságában. 

A VG korábban írt arról, hogy Orbán Viktortól eddig merőben szokatlan volt bárminemű arcszőrzet, mint ahogy a világ vezető politikusain is csak elvétve látni szakállt, vagy bajuszt. Mindez annak köszönhető, hogy a politikában egész egyszerűen nem divat a XXI. században a szakáll. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.