BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két hét után elromlottak a Keleti pályaudvar új mozgólépcsői

A MÁV felszólította a kivitelezőt a garanciális javítások gyors elvégzésére. A vasúttársaság vizsgálatot rendelt el a kivitelezéssel kapcsolatban.

A Keleti pályaudvar május 1-jén átadott, vadonatúj utascentrumának mindkét új mozgólépcsője leállt –  közölte a Telex

A MÁV a portál megkeresésére azt válaszolta, hogy az utóbbi napokban többször érkezett jelzés az utascentrumban található mozgólépcsők hibáiról a vasúttársasághoz. 

A kivitelezőt a MÁV azonnal felszólítja a garanciális javítások gyors elvégzésére. Kedden vizsgálatot rendeltek el a kivitelezéssel kapcsolatban.

Keleti,Railway,Station,In,Budapest
Fotó: Skovalsky

A Keleti pályaudvar felújítása 2021. március végén kezdődött el. A felújítás 1,9 milliárd forintba került, a beruházás keretében a metróaluljáró és a vonatok között új lift és mozgólépcső épült, a jegyváltást új ügyfélcentrum szolgálja, az utasok számára új mosdók is épültek a MÁV és a Budapest Fejlesztési Központ együttműködésében indult projektben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.