Közélet

Hamarosan fontos bejelentést tehet a kormány

Csütörtökön 10:30-kor jön az újabb kormányinfó. Gulyás Gergely és Vitályos Eszter a szerdai kormányülésen hozott döntéseket ismerteti.

Csütörtökön ismét lesz kormányinfó. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő délelőtt 10:30-kor a Miniszterelnöki Kabinetirodában áll majd a sajtó rendelkezésére.

GULYÁS GergelyBudapest, 2024. február 16.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. február 16-án.
MTI/Bruzák NoémiBudapest, 2024. február 16.Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. február 16-án.MTI/Bruzák Noémi
Csütörtökön jön az újabb kormányinfó / Fotó: Bruzák Noémi / MTI

A Kormányinfó – Mit miért tesz a kormány című rendezvényen a Magyar Nemzet értesülései szerint érinthetik a kínai elnök látogatásának eredményeit, az idei és a jövő évi költségvetés kérdését, valamint az üzemanyagárakat is. Vitályos Eszter kormányszóvivő Facebook-bejegyzése szerint a szerdai kormányülésen megszületett döntésekről is szó esik majd.

Legutóbb két héttel korábban, április 25-én tartottak kormányinfót. Akkor Gulyás Gergely váratlanul három alaptörvény-módosítást is bejelentett.

 

Vitályos Eszter kormányinfó Gulyás Gergely
Kapcsolódó cikkek