BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Trump: még Teréz anya sem kerülhetné el, hogy ez a bíróság elítélje

A volt elnök úgy gondolja, hogy elcsalták a tárgyalást. Trump szerint meghamisították az ellene felhozott vádakat, és a tárgyalás azért van, hogy lejárassák őt a nyilvánosság előtt.

Néhány pillanattal azután, hogy az esküdtek elkezdtek tanácskozni Donald Trump hallgatásipénz-botrány miatti ügyében, a volt elnök úgy nyilatkozott a tárgyalásról, hogy „az egészet elcsalták”, és hogy „ezeket a vádakat meghamisították”. Trump odáig ment, hogy magát Teréz anyához hasonlította, és lehetetlennek nevezte az egész helyzetet.

Donald Trump
Trump: még Teréz anya sem kerülhetné el ezt az ítéletet / Fotó: AFP

„Az egész dolog össze van csalva. Van egy ilyen tárgyalásunk, ahol a bíró annyira ellentmondásos, hogy nem kap levegőt” – mondta Trump, és hozzátette, hogy szégyenletes munkát végez a bíróság. A volt elnököt üzleti nyilvántartások 34 rendbeli meghamisításával vádolják, a vád szerint el akarta fedni az ügyvédjének, Michael Cohennek folyósított költségtérítést, aki azt vallotta, Trump 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek, hogy ne hozza nyilvánosságra viszonyukat – írja a The Independent.

Még Teréz anya sem kerülhetné el az ítéletet

– mondta Trump, összegezve, hogy szerinte mindenki összefogott ellen, hogy lejárassák a nyilvánosság előtt. Donald Trump számára egyébként nincs rossz reklám – a volt republikánus elnök legalábbis ennek a szlogennek a határait teszteli. A volt elnök és csapata kihasznál minden apró alkalmat, amikor kamerák elé kerülhet, mivel egy kampány sem bírja jól, hogy a jelöltje így el legyen zárva.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.