BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
békemisszió orbán viktor

A békemisszió ügyében vasárnap is összeült a kormány

Orbán Viktor a Facebookon osztott meg képeket a mai kormányülésről. A megbeszélés valószínűleg a benzinárak, valamint a miniszterelnök kijevi és moszkvai békeküldetéséről szólt.

Vasárnap sem állunk meg! – írta Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésében, a vasárnapi kormányülésről jelenkezve, ahol a magyar uniós elnökség békemisszójáról is egyeztettek a miniszterek.

békemisszió orbán viktor
A vasárnapi kormányülés a miniszterelnök békemissziójáról szólt / Fotó: Orbán Viktor hivatalos oldala / Facebook

A héten már volt szerdán egy kormányülés. Orbán Viktor kormányfő aznap reggel a karmelita kolostorban fogadta Thérese Blanchet-t, az Európai Tanács főtitkárát, aki részt vett az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülésén – írta a Magyar Nemzet.

A főtitkár és a kormány tagjai a közös munkaülésen áttekintették a magyar elnökségi célkitűzéseket, egyeztettek az elvégzendő feladatokról és azok ütemezéséről 

– tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A mai kormányülés után különleges időpontban, hétfő délelőtt tart Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Az eseményen várhatóan beszámolnak a legfrissebb kormányzati döntésekről, ami érintheti a benzinárak ügyét, valamint szó lehet Orbán Viktor miniszterelnök kijevi és moszkvai békemissziójáról is.

 

Szijjártó: a magyar EU-elnökség célja a béke

A következő hat hónap az orosz–ukrán háború lezárásáról fog szólni. Szijjártó Péter videóüzenetben mutatta be a magyar uniós elnökség első hetét és jövőbeli céljait.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.