BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Autótolvaj okozhatta az Árpád hídon történt halálos tömegbalesetet

Olyan információk láttak napvilágot, hogy egy autótolvaj okozta a tegnap éjszakai tragédiát. Az RTL úgy tudja, hogy egy lopott taxival hajtottak fel forgalommal szemben az Árpád hídra, ami miatt három ember meghalt.

Hárman meghaltak és négy ember életéért még küzdenek az Árpád hídon történt halálos tömegbaleset után. Július 3-én a késő esti órákban egy autó forgalommal szemben hajtott fel a hídra, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel. A felboruló autó belecsapódott a mögötte érkező taxiba.

Árpád híd, baleset
A szabályosan közlekedő Suzuki Ignisbe frontálisan belehajtott egy taxi az Árpád hídon / Fotó: Mihádák Zoltán

Az RTL úgy tudja, hogy a forgalommal szemben közlekedő autót, ami szintén egy taxi volt, néhány perccel korábban lopták el. Valószínűleg a tolvaj menekülés közben hajtott fel szemben a hídra és okozta a balesetet.

Videót osztott meg a katasztrófavédelem a budapesti halálos tömegbalesetről

A katasztrófavédelem megosztott egy majdnem 2 perces videót az Árpád hídon történt halálos tömegbaleset mentési munkálatairól. A hídon három autó ütközött össze július 3-án késő este. A balesetben 3-an meghaltak, 4 ember életéért kórházban küzdenek.

Szinte napra pontosan egy éve történt egy másik halálos baleset az Árpád hídon. Akkor egy tunningolt Mercedes 137 kilométer per órás sebességgel száguldott a hídon, majd halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost. A 33 éves elkövetőt a rendőrség elfogta, azonban a vádemelés azóta sem történt meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.