BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Az orosz-ukrán háború 864. napja - Ismét az ukrán energetikai hálózatot támadták az oroszok

A,Burning,Candle,Next,To,An,Outlet,And,An,Electric
áramszünet, áramkimaradás, Ukrajna
Összefoglaló:

Szumi megye energetikai hálózatát támadták szombatra virradóra Sahid típusú orosz kamikaze drónok – jelentette az ukrán regionális katonai vezetés.

A,Burning,Candle,Next,To,An,Outlet,And,An,Electric
áramszünet, áramkimaradás, Ukrajna
Fotó: Shutterstock

Az Ukrajinszka Pravda helyi hírportál szerint Szumi városában részlegesen megszakadt az áram- és ivóvíz-szolgáltatás. A kelet-ukrajnai Donyeck megye nyugati részében fekvő Szelidove települését legkevesebb két irányított bomba találta el, öt ember életét oltva ki – ismertette Vagyim Filacskin kormányzó a Telegramon. Hozzátette, hogy legalább további nyolc ember megsebesült. 

„Minden város és falu a donyecki régióban ellenséges támadások folyamatos veszélyének van kitéve” – hangsúlyozta Filacskin, akit az Interfax-Ukrajina hírügynökség idézett. Hozzátette, hogy a bombatámadás vállalati területet ért. Filacskin szerint több lakóépületben, üzletben és járműben, illetve egy üzemben különböző fokú károk keletkeztek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.