BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Amok alarm in Albstadt-Lautlingen
Több ember életét vesztette vasárnap egy támadásban egy baden-württembergi kisvárosban.

Rendkívüli - Lövöldözés volt egy német városban, többen meghaltak

Több ember életét vesztette vasárnap egy támadásban egy baden-württembergi kisvárosban. Az elkövető egy vadász lehetett, aki a családjával végezhetett.

Több ember életét vesztette vasárnap egy támadásban egy baden-württembergi kisvárosban, Lautlingenben – számolt be a Bild című német lap.

Amok alarm in Albstadt-Lautlingen
Több ember életét vesztette vasárnap egy támadásban egy baden-württembergi kisvárosban.
Több ember életét vesztette vasárnap egy támadásban egy baden-württembergi kisvárosban / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség Lautlingen kisvárosába vasárnap délelőtt. Mintegy száz rendőr és két mentőhelikopter érkezett a település egyik lakónegyedébe, amelyet nagy ívben lezártak. Szemtanúk szerint speciális rendőri erőket is bevetettek.

A szóvivő szerint az elkövető, akinél több lőfegyvert is találtak, már nem jelent veszély.

A rendőrök három halottat és két sérültet találtak. A hatóság feltételezése szerint családon belüli erőszak történhetett.

Korábbi hírek szerint az elkövető vadász volt.

Frissítés 16:30:

A rendőrségi szóvivő szerint a lövöldöző is meghalt. 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.