BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Horrorpéntek: szinte minden autópályánk elesett

A magyarok elindultak a hétvégi programjukra, ám nem lesz könnyű eljutni A-ból B-be. Majdnem minden autópályán balesetek történtek, torlódik a forgalom. Az Útinform azt kéri, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon a forgalmi helyzetről, és szükség esetén válasszon kerülő utat. A torlódás az M1-es és az M5-ös autópályán a legnagyobb.

Balesetek, torlódások, dugók és rendkívüli közlekedési események nehezítik az autósok dolgát a magyar autópályákon a főutakon. Az Útinform közleménye szerint majd minden autópályán torlódás és dugó alakult ki, van, ahol 10 kilométer hosszan.

Many,Cars,On,The,Road,Top,View,Traffic,Jam,Rush
torlódás
dugó
autópálya
baleset
Torlódás torlódás hátán, elestek a magyar autópályák / Fotó: Shutterstock

M1-es autópálya

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 123-as Győr–Pápa csomópontnál korábban három kamion ütközött össze. A helyszínen a belső sávon megindították a járműveket. A nézelődők miatt a másik oldalon is torlódik a forgalom, így Budapest felé 7, míg az országhatár felé már több mint 6 kilométeres a torlódás. Az Útinform azt kéri, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Távolabb, Budapest felé, a mosoni pihenőhely előtt baleset történt. A 160-as kilométernél a belső sávot lezárták, már több, mint 3 kilométeres a torlódás.

M3-as autópálya

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mogyoród térségében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A 23-as kilométernél a külső sávot lezárták, a torlódás másfél kilométeres. Távolabb, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Mezőkövesd térségében, a 132-es kilométernél kiépített terelés előtt az erős hétvégi forgalom miatt 1-2 kilométer hosszan torlódnak a járművek.

M5-ös autópálya

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Újhartyán térségében baleset történt. 

A 42-es kilométernél több mint 10 kilométer hosszan torlódik a forgalom.

Az Útinform azt kéri, aki teheti, az 5-ös főúton kerüljön.

M7-es autópálya

Rengetegen utaznak a Balaton felé az M7-es autópályán, ezért már az Érd és a Kápolnásnyék közötti szakaszon lassulás, torlódás tapasztalható. Aki teheti, az a 7-es főúton vagy az M6-os autópályán kerüljön. Távolabb, Budapest felé, a Kőröshegyi völgyhíd előtti terelésnél az erős forgalom miatt 2-3 kilométeres torlódás alakult ki. 

Főutak

A 8-as főúton, Karakó térségében baleset történt. A 111-es kilométernél félpályás útlezárás mellett halad a forgalom.

A 31-es főúton, Jászapáti és Heves között a reggeli órákban egy személyautó defektet kapott, majd a tetejére borult. A 101-es kilométernél a félpályán megindult a forgalom.

A 87-es főúton, Vasszécseny és Csempeszkopács között egy személyautó és egy traktor ütközött össze. A 10-es kilométernél irányonként váltakozva halad a forgalom.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.