BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Trump

Orbán Viktort idézte kampánykörútján Donald Trump

A republikánus elnökjelölt emlékeztetett: a magyar kormányfő szerint sem az ukrajnai, sem a gázai háború nem tört volna ki az ő vezetése alatt.

Orbán Viktor magyar miniszterelnököt idézte a Montana államban lévő Bozeman városában megtartott kampányrendezvényen Donald Trump republikánus elnökjelölt – írta szombaton a Mandiner.

Trump
Fotó: NurPhoto via AFP

Trump a beszédében ismét felidézte Orbán Viktor többször hangoztatott véleményét. A republikánus elnökjelölt emlékeztetett: a magyar kormányfő szerint „a világ jelentősebb konfliktusai rendezése érdekében az amerikaiaknak a republikánus elnökjelöltet kell novemberben megválasztaniuk”. A magyar miniszterelnök ezzel kapcsolatban korábban azt is hozzáfűzte: „Sem az ukrajnai, sem a gázai háború nem tört volna ki az ő vezetése alatt.”

Donald Trump szó szerint ezt mondta a magyar kormányfőről: 

Orbán Viktor – aki miniszterelnök, Magyarország vezetője, és mindent nagyon jól tud – szerint bajban van a világ, háborúk vannak mindenütt. Azt mondta, hogy az Egyesült Államoknak Donald Trumpra van szüksége, és ha az megvan, akkor nem lesznek ezek a problémák.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.