BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több brutális baleset történt az autópályáinkon: ketten meghaltak

Több közlekedési baleset is történt péntek reggel.

Kamion és egy kisbusz ütközött péntek reggel 7 óra 10 perc körül az M15-ös számú autópálya 9-es kilométerszelvényében, Rajka térségében. A balesetnek két halálos áldozata és több sérültje van – írja a Police.hu. A rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére a pályaszakasz egyik sávját lezárták, a forgalom a belső oldalon haladhat. 

Picture,Of,An,Illuminated,Blue,Light,On,A,German,Polic
Fotó: Shutterstock

Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi péntek reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske térségében, a torlódás több kilométeres – közölte az Útinform. A közlemény szerint a sztráda 32-es kilométerénél a külső sávot lezárták, a torlódás meghaladta a hét kilométert. 

A 10-es kilométernél, Nagymaros közelében csapódott árokba egy autó. 

Szalagkorlátnak ütközött, majd árokba csapódott, ahol a tetejére borulva állt meg egy autó a 12-es főút 10-es kilométerénél, Nagymarosnál. 

Az esethez a önkéntes és a váci tűzoltók vonultak ki, az autó egyedül utazó vezetőjéhez mentő is érkezett. A tűzoltóknak előbb a fát kell eltávolítaniuk, utána tudják áramtalanítani a járművet. A baleset miatt az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Utoléréses baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométernél. 

Egy autó hátulról belerohant egy kamionba. 

A bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak a karambolhoz, a raj áramtalanít. Az esethez mentőt is riasztottak. A történtek miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az említett sztrádaszakaszon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.