BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in months Katalin walesi hercegnő

Katalin walesi hercegné legyőzte a rákot

Sikeres volt a kemoterápia. Katalin hercegné közölte, hogy több időt fog tölteni a családjával, és oda fog figyelni a megelőzésre.

Befejeződött Katalin walesi hercegné kemoterápiás kezelése. Ezt személyesen Katalin, Vilmos brit trónörökös felesége jelentette be hétfőn.

Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in months Katalin walesi hercegnő
Katalin hercegné sikeresen legyőzte a rákot / Fotó: Anadolu via AFP

A Kensington-palota által közzétett videóüzenetében Katalin úgy fogalmaz: nem is talál szavakat annak kifejezésére, hogy mekkora megkönnyebbülés számára a kezeléssorozat befejeződése.

Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, és hosszú út vezet még a teljes felépülésig 

– tette hozzá Katalin.

A 42 esztendős hercegné januárban hasüregi műtéten esett át, és március végén közzétett személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül, mivel a műtétje utáni tesztek daganatos elváltozást mutattak ki.

Sem Katalin, sem az udvar nem tette közzé eddig, hogy milyen jellegű megbetegedésről van szó.

Nagy pompával ünnepelték Londonban a királyt, de minden szem Katalinra szegeződött

Katonai pompával ünnepelték meg Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját. A brit uralkodók születésnapi ceremóniája, a Trooping the Colour 1748 óta a mindenkori uralkodó születésnapjának ünnepsége. Az időjárás idén csak részben kedvezett a nagyszabású, szabadtéri ünnepségnek.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.