BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb merénylettel fenyegették Donald Trump volt elnököt

Donald Trump elleni iráni merényletfenyegetésről számolt be a republikánus elnökjelölt sajtófőnöke.

Donald Trump elleni iráni merényletfenyegetésről számolt be a republikánus elnökjelölt sajtófőnöke a hírszerzésre hivatkozva kedden.
Steven Cheung közleménye szerint a hírszerzés egy „valós és meghatározott fenyegetésről” számolt be Irán részéről, amelynek célja az Egyesült Államok destabilizálása és káosz szítása.

Fotó: AFP

A közleményben, a hírszerzésre hivatkozva, az is olvasható, hogy folytatódó és koordinált cselekményekről van szó Irán részéről, amelyek az elmúlt néhány hónapban fokozódtak, miközben a rendvédelmi szervek több hatóságot átívelően próbálnak Donald Trump számára védelmet nyújtani és biztosítani a novemberi választás külföldi beavatkozástól való mentességét.

Egészen hihetetlen, de a republikánus elnökjelölt két hónapon belül két merényletkísérletet élt túl. Donald Trump, volt amerikai elnököt, jelenlegi republikánus elnökjelöltre legutóbb a golfpályáján lőttek rá.

Mielőtt Ryan Routh megpróbálta megölni Donald Trump republikánus elnökjelöltet a politikus golfpályáján, levelet is írt, amiben leszögezte, hogy Donald Trump elleni gyilkossági kísérletre készül.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.